Wednesday, March 30, 2011

kembali ceria :)

hey u guys!
skarang mood tgah ready2 for exam.
err final is coming =.=
so, be prepared farra!
haha semalam aku balun tgk wayang 2 kali sekaligus!
tip top en3.
huhu tension nye pasal.
thanks a lot to KA yg sudi menemani dan melayan kerenah aku :)
owh yep.
minggu nie dah kena letak lappy kat rumah.
soo pasni xdapat nak update new entry yerr.
harap maklum.
xpe xlame punn.
hujung bulan april final end!
oyeahh its time to grab back my lappy people!
can't wait :)
hehe

beberapa hari lepas dah ajar aku erti kebahagiaan dan keikhlasan.
its important memaafkan org yg buat salah dgn kita people.
dan penting jugak meminta maaf terhadap semua org.
so saye mintak maaf yer..
kuikuikui
ade seseorang cakap kat aku jgn terlalu memikirkan orang lain.
merana diri kita.
that's true.
jgn terlalu memikirkan kesalahan yg kita sendiri x pasti.
lupekan semua dan mule lah lembaran yg baru :)
bersihkan hati dan berdoa selalu.
sejujurnya terima kasih sgt dekat org2 yg selalu bg aku semangat.
family, kawan2.
sayang korang manyak2 n manyak tau!!
lepas nie nak happy2 jer.
xnak sadness or something yg mengganggu fikiran ini.
misi sekarang study and get the best result!
oyeahhh spirit belajar dah datang :)
doakan kejayaan faa and rakan2 yg lain.
faa sentiasa mendoakan kalian :)
do takecare people!
mwuah2



Terimakasih Allah...
Telah kau berikan keping hati ini untukku
Sekeping hati yang tak biarkan orang tau akan kepedihannya

Terima kasih Allah...
Telah kau mudahkan diri ini untuk terus ceria
Sebeku apapun keadaan diri ini sebenarnya

Terimakasih Allah...
Kerana yang mereka tahu aku baik-baik saja
dan akan tetap baik-baik saja

Aku yakin, Kau kan menjawab doaku
Bilapun saat ini belum, bererti ada doa orang yang lebih kuat
Aku yakin rahmat-Mu tak kan pergi

Wahai Tuhan Yang Maha Membolak-balikkan hati,
Terima kasih selalu membalikkan hatiku saat yang tepat
Hingga bekunya tak nampak ke permukaan
Tetap bersyukur, walau kadang aku ingin mereka memahami



p/s : faa sayang sangat kawan2 faa. x pernah ade niat nak melukakan sesiapa selama nie. mintak maaf yer. pls know faa happy sgt tadi with u guys. mwuah2!

3 comments:

  1. smile...kita kawan kan,kita kawan kan...

    ReplyDelete
  2. sayang pain manyak2 jugak,gud luck babe 4 dis final sem exam~semangat2~

    ReplyDelete