Friday, June 24, 2011

a walk to remember

assalamualaikum peeps!

wahhh aku sangat happy sebab exam dah habis!
oyeahhhh
mase utk enjoy dan manjakan diri.
hohoho
sebelum 1 july, sebab aku akan start keje.
haha gigih kannn :)

'A WALK TO REMEMBER'
haa kalau dgr nie mesti yg terlintas kat korang citer nih.


betol x? betol kan3. hee
semalam aku tgk balik citer nie.
memandangkan salah satu cite fav aku yg xkan terhapus dalam ingatan aku setakat nie laa.
huhu best sangaaaat!
pe lagi, semalam feeling2 gak ler.
so sape yg xpernah tgk mmg laa ketinggalan!
hehe citer nie sungguh laa legion.
hikhikhik

bila tgk citer nie, macam2 laa tergerak hati nie.
seronok tgk orang pacaran! hehe
and sedar x sedar..
kadang2 orang yg paling kite hina tu laa cinta kite.
kadang2 orang yg selalu mendampingi kite tu laa kekasih kite.
kadang2 jugak, orang yg selama nie kite anggap kawan je bole berubah jadi cinta mati kite.
so what u guys say?
=.=
and ada satu ayat yang paling aku minat dalam citer ini is :
"you have to promise you won't fall in love with me"
siap de syarat lagi tuh bila nak berkawan ngan seseorang.
great condition jugak kan!
huhu

so sape2 yang x tgk lagi, sila2 kan laa tgk citer nie yer!
hehe okay peeps!
aku ngantok.
nanti aku update lagi yerrr.
papai~


3 comments:

  1. dah habis exam ke...org baru nak start exam next week...hehe

    -Yok mampir diluk = serang balas artikle menghina UIA...

    ReplyDelete
  2. yup 1 of my best movies jgk... lagi2 west sgt hensem...=p
    faa keje mne

    ReplyDelete